Buitenplaats Kasteel Wijlre

1 Jun - 1 Nov 2020, Kasteel Wijlre

Welkom bij buitenplaats Kasteel Wijlre!

Laat u verrassen door deze unieke plek waar hedendaagse kunst en architectuur, cultureel erfgoed en natuur een eenheid vormen. Wandel door de prachtige tuinen en bezichtig de tentoonstellingen van Klaas Kloosterboer in het kunstpaviljoen Hedge House en van Chaim van Luit in het historische Koetshuis.

Buitenplaats Kasteel Wijlre is geopend van donderdag t/m zondag tussen 11.00-17.00 uur. In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, wordt u geadviseerd de website www.kasteelwijlre.nl voor de actuele informatie en openingstijden te raadplegen.

Via deze website koopt u entreekaarten voor volwassenen en studenten. Bent u houder van een geldige Museumkaart, Vriend of Patroon van de buitenplaats, dan dient u via deze site een (gratis) kaartje te reserveren. Kinderen t/m 12 jaar hebben eveneens gratis toegang.

Een bezoek aan de buitenplaats wordt extra leuk als u in de tuinen komt picknicken, borrelen of geniet van een heerlijke high tea. Er staan biertafels en -bankjes in de appelboomgaard. Bij slecht weer is de salon in het Koetshuis beschikbaar om te eten en te drinken. Zitplaatsen kunnen niet worden gereserveerd. De prijzen zijn inclusief uw entreeticket. Ook hiervoor kunt u online via deze site tot uiterlijk 15.30u op de dag voorafgaand aan het geplande bezoek reserveren. Houders van een geldige Museumkaart ontvangen € 3 korting per persoon. Allergieën of speciale dieetwensen kunt u in het opmerkingenveld bij de reservering achterlaten.

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!