Culinaire Wandeling Bergdorpje Vijlen

1 Jan 2020 - 31 Dez 2021, Startpunt: Hotel Restaurant Vijlerhof

Op dit moment is dit arrangement niet boekbaar i.v.m. de RIVM maatregelen

Vijf Vijlense horecabedrijven hebben een prachtige wandelroute laten maken, waarbij deelnemers onderweg even kunnen pauzeren met een lekker hapje. De wandeling, langs de mooiste plekjes van ons Bergdorpje Vijlen, kan het hele jaar door worden gelopen.

Tijdens de wandeling maakt u kennis met de gastvrijheid van diverse horecagelegenheden en de overweldigende schoonheid van het gebied. De route is circa 12 km lang en de tijdsduur is, inclusief de 4 pauzes, ongeveer 4 uur.

Starten kan dagelijks vanaf 10.00 tot 13.00 uur bij Hotel Restaurant Vijlerhof (m.u.v. feestdagen)

Volgens goed Limburgs gebruik begint u bij Hotel Vijlerhof met koffie en Limburgse vlaai, waarna de route u leidt langs Boscafé het Hijgend Hert, Restaurant Buitenlust, wijngaard St. Martinus en met als eindbestemming Hotel Restaurant Cuba Libre. Onderweg krijgt u 3 amusehapjes en een glas Martinus bij de wijngaard aangeboden.

Er is ruime parkeergelegenheid in de Koel (Vijlen centrum). Groepen vanaf 10 personen ontvangen wij graag op reservering. Ook aan de kids wordt gedacht; desgewenst passen we de amusehapjes voor hen aan! Een dag op pad voor een schitterende wandeling en Bourgondisch genieten voor € 19,50 per persoon. Dit tarief geldt ook voor kinderen.

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!