Farmhouse Jazz & Blues band

29 Apr 2018 vanaf 14.00 uur, Auberge De Rousch

Jazzclub Zuid-Limburg organiseert Classic Jazzconcerten in Auberge De Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ  te Heerlen. In Jazzin' De Rousch, een serie van 8 concerten is op zondagmiddag 29 april 2018  tussen 14.00 en 17.00 uur het podium voor de:

Farmhouse Jazz & Blues band

In 2014, ruim dertig jaar later, herhaalt de geschiedenis zich. Vier ex-leden van de band die lang of kort in de Stable Roof hebben gespeeld, maar nog steeds verknocht zijn aan de oorspronkelijke Stable Roof sound, vinden elkaar. De sound van de Chris Barber Jazz &Bluesband met haar strakke, stuwende ritmesectie, is weer leidend. Bij de Farmhouse-ritmesectie wordt hier invulling aan gegeven door good old Cees Heegstra op drums, Ben Wever op contrabas en Gerard Tavenier op gitaar en banjo. Een dynamisch trio, dat de stevige basis legt onder de typische Barber en New Orleans jazz maar tevens vurige rock-swing of meeslepende R&B brengt. Maar die ook fluisterzacht een gevoelige ballad begeleidt. In de R & B nummers komt de bluesgitaar van saxofonist/gitarist Michiel Pos er dan bij: rauw, vurig, meeslepend.
De blazerssectie, met trompettist Rob van Bergen, trombonist Hans van Wermeskerken (tevens bandmanager) en saxofonist/gitarist Michiel Pos, zorgt daarbij voor de typische trad jazz klankkleur, maar er is ook veel ruimte voor de blues en bluesrock. De bluesgitaar en bluesharp van Michiel Pos staan daar garant voor!

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!