Internationale Hondententoonstelling MECC Maastricht

28 - 29 Sep 2019 vanaf 09.30 uur, MECC

Op zaterdag 28 september en zondag 29 september aanstaande vinden in het MECC te Maastricht twee grote Internationale Hondententoonstellingen plaats. Elke dag zijn er zo'n 1.600 honden ingeschreven in meer dan 250 rassen. Rassen zoals golden retrievers en witte herders die je regelmatig op straat ziet, maar ook zeldzame rassen die je eigenlijk alleen maar op een grote internationale tentoonstelling tegen komt. Alle honden worden individueel per ras in 25 ringen gekeurd door zo'n 40 keurmeesters die uit de hele wereld afkomstig zijn. De besten van elk ras komen aan het einde van de middag in een grote finale ring tegen elkaar. Keurmeesters maken uit wie de beste honden van elke dag worden.  

Naast de hondenkeuringen zijn er ook nog ruim 40 verkoop- en informatiestands met alles wat je maar over honden willen hebben en kopen! Van boeken tot voer, van riempjes tot speelgoed, van jassen tot schoenen! 

Duizenden hondenliefhebbers en fokkers zijn aanwezig. Zij geven u graag uitleg over hun honden en het ras waar ze zelf zo gek op zijn.

Kortom een heerlijk dagje uit voor het hele gezin! 

Entreeprijzen:
Volwassenen: € 8,50
65 + : €7,00
Kindern 7 t/m 12 jaar : €3,50
Kinderen t/m 6 jaar :gratis
Passe-Partout: € 10,00

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!