Jubileum Buuttetreffen

26 Jan 2024 vanaf 19.30 uur, Gemeenschapshuis 't Geboew

Op vrijdag 26 januari 2024, in het gezellige gemeenschapshuis 't Geboew in Schin op Geul, vieren we het 4x11 jarig jubileum van CV de Waterratte met een harde lach. Het Buuttetreffen keert terug voor een onvergetelijke avond vol humor!

Geniet van de hilarische optredens van enkele van de meest gerenommeerde buuttereedners. Dit jaar mogen we Fer Naus, Maurice Timmermans, Conny Bruynaers, Jan Geraedts en Fer Kousen verwelkomen! Ze zullen je laten lachen tot je buikpijn hebt! De avond wordt traditioneel in goede banen geleid door niemand minder dan Hub Stassen, de buuttereedner die het komend jaar afscheid zal nemen van het vak en daarbij Schin op Geul natuurlijk niet mag overslaan.

Zorg dat je erbij bent op 26 januari 2024. Kaartjes zijn beperkt, dus stel je plek snel veilig en maak je klaar voor een avond vol tranen van het lachen.

Wanneer: Vrijdag 26 januari 2024
Waar: Gemeenschapshuis 't Geboew, Schin op Geul
Tijd: Deuren open om 19:00 uur, aanvang programma om 20:11 uur.

De kaarten voor het Jubileum Buuttetreffen gaan zondag 15 oktober om 18:00 uur enkel online in de verkoop. De prijs per ticket is 15,00 euro (exclusief 0,50 cent transactiekosten per bestelling).

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!

Adjust your preferences