Knapzak arrangement Bie Ein

23 Apr - 1 Nov 2021, Ons vertrekpunt bij Brasserie Bie Ein

Lekker easy cruisen door het Limburgse Heuvelland met een retro E- Fatbike. Een degelijke, stoere Bike , minimalistisch opgebouwd, met trapondersteuning, een breder stuur en een comfortabel zadel, dat gemaakt is voor mensen die zowel willen genieten van het fietsen als van de omgeving.

Vanuit de gekozen locatie (Brasserie Bie Ein - Schimmert) rijd je bijvoorbeeld richting het Heuvelland. Je kunt een eigen route kiezen of een route aanvragen.  Zo kom je door bossen, heuvels, akkergebieden. Je maakt kennis met  dorpen en  vaak mooie boerenhoeve 's, Misschien zie je wel een enkel kasteel of een prachtig erflandgoed.

Bij vertrek krijg je een rugzakje met een lunch to go, een attentie en onderweg is ook nog eens de mogelijk om bij een van onze samenwerkpartners een culinaire tussenstop te houden. Op de ene plek een heerlijk kopje koffie met vlaai, de volgende heerlijk ijs en de ander een borrelhapje met een bijzondere speciaal biertje. 

* Taverne 't Koetshoes aan de Oosterweg 42 te 6301 PX Valkenburg aan de Geul, ook vertrekpunt

* Brasserie Bie Ein  aan het Oranjeplein 10 te 6333 BD Schimmert, ook vertrekpunt

* Brasserie Bie de Groeve aan het Gemeentebroek 13 te 6231 RV Meerssen

De Bikes zijn  niet geschikt voor kinderen en jongeren zien wij graag onder begeleiding van minstens 1 ouder. Geen jongeren alleen.

 Welke route je ook kiest, altijd is er genoeg te zien en je kunt genieten van prachtige omgeving.

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!