Op Pad in de Stad

1 - 22 Dez 2022, Heerlen Parkstad Experience

Op pad in de stad      

Heerlen Mijn stad en Visit Zuid-Limburg slaan de handen in elkaar en nodigen inwoners uit Parkstad en gasten in het gebied graag uit om op pad te gaan in hun stad.

Neem gratis deel

Om de donkere december maand aantrekkelijker te maken bieden we je op vier donderdagen in december -  te weten 1, 8, 15 en 22 december - een hele speciale mogelijkheid om het Heerlen te zien zoals je het nog nooit zag.

Of het nu de Stadswandeling boordevol bijzondere weetjes wordt of het unieke Maankwartier met zijn verborgen boodschappen. Of verdiep jij je liever in het Mijnverleden van onze stad? In december is het mogelijk om gratis deel te nemen!

Combineer je uitje met een lekker hapje voorafgaand aan de wandeling en doe na afloop een drankje met je gezelschap in de vele horeca gelegenheden. Of verrijk je moment om in te kopen voor de feestdagen met een van deze interessante rondleidingen. Maakt ons niet uit, als je het maar gezellig hebt in Heerlen!

Start bij de Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen-Parkstad(VVV)

Op de genoemde donderdagen verzamelen we om 17.45 uur bij de Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen-Parkstad, Spoorplein 40 Heerlen. Kom gerust ruim op tijd, je bent van harte welkom om op je gemak rond te kijken in de winkel. Je vindt er inspirerende cadeautjes en allerlei leuks.

Om 17.45 uur (en op twee data ook om 18.15)  start de niet-te-missen film ‘Parkstad door de tijden heen’ in onze filmzaal. De film duurt 19 minuten. Aansluitend ga je met onze gids op pad in de stad.

Na ongeveer 1,5 uur sluiten we de wandeling af op het Pancratiusplein, de perfecte plek om lekker op te warmen bij een van de horecagelegenheden. De gezellige café’s en restaurants zijn in winterse kerstsfeer gebracht. Aan het einde geven wij je graag een kerstpakketje mee, hierin zitten mooie Heerlense kaarten en andere leuke goodies die het bezoek aan Heerlen helemaal afmaken.

Wel even aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plekjes beschikbaar:
 1 december Thema Stadswandeling Heerlen
 8 december Thema Maankwartier wandeling                
15 december Thema Stadswandeling
22 december Thema Mjinwandeling


Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!