Route d'Amuse | de smakelijke kerstwandeling

17 Nov 2023 - 7 Jan 2024, Valkenburg aan de Geul

Voor de negentiende keer wordt de Route d'Amuse georganiseerd langs historie en door de natuur in ons mooie Valkenburg.

Route 1
Neem voor deze wandeling 1 (p.m. 5km) ongeveer vier uur de tijd, omdat u onderweg  gaat genieten van visitekaartjes uit de keukens van onze restaurateurs. Denkt u pas na het vallen dan de duisternis terug te zijn, neem dan voor deze wandeling een zaklamp mee en stevige schoenen (vanaf de 1e locatie en van de derde naar de 4e locatie wandelt u door een mooi bos zonder verlichting is en de zand paden bij nat weer soms glad zijn). U kunt eventueel ook via de grote (verlichte) weg of met de Kabelbaan weer naar uw volgende bestemming.

Op woensdagen is de route iets korter, omdat restaurant de Zoete Zoen dan is gesloten; u krijgt dan een uitstekende vervangende amuse op een locatie dichterbij.

Route 2
Neem voor wandeling 2 (5,3km) ongeveer vier uur de tijd, omdat u onderweg  gaat genieten van visitekaartjes uit de keukens van onze restaurateurs. Denkt u nog na het vallen dan de duisternis onderweg te zijn, neem dan een zaklamp mee en draag stevige schoenen (naar de laatste locatie wandelt u nog 1km langs de Geul, waar weinig verlichting is en de zand paden bij nat weer soms glad zijn). 

De wandeling gaat over doorgaans goed begaanbare wegen en paden en de amuses worden geserveerd tussen 11:00(route 1)- 12:00 (route 2) en 18:00 uur (26 december tot uiterlijk 16:00). Kinderen krijgen op verzoek een kinderamuse en ook voor vegetariërs is een passend alternatief voorzien. Geef dit wel even aan bij de bestelling ter plekke; want kinderen mogen natuurlijk ook de standaard amuse en wellicht is die ook nog wel vegetarisch?

Tegen inlevering (of scannen) van het ticket ontvangt u op de start locatie een wandelroute met amuse- en kortingscoupons; kijk voor alle partners op www.route-damuse.nl. Hier worden tevens de meeste vragen beantwoord. 

BELANGRIJK: 
We vragen u binnen het bestelde tijdslot te starten met uw wandeling. U kunt 24 uur voor aankomst uw reservering altijd nog aanpassen via mail.

Goed opgevoede honden en kinderen zijn welkom bij elk amuse-restaurant (honden soms alleen op terras). Helaas zijn niet alle bedrijven toegankelijk voor rolstoelen of kunnen niet passende sanitaire voorzieningen bieden voor minder validen. De organisatie zal u graag adviseren in specifieke gevallen; stuur even een e-mail naar info@route-damuse.nl.

De wandeling kan niet worden gelopen op  24, 25, 31 december of 1 januari !

LET OP! Alle deelnemers worden op één ticket geprint. U reserveert een startplek (niet persé een zitplaats)!

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!

Adjust your preferences