SMALLTALK

26 - 29 Mai 2022, Maastricht / Luik

Twee pleinen in twee buurten, in twee steden en twee landen. Slechts zesentwintig kilometer bij elkaar vandaan. Toch voelt de afstand veel groter. We nemen je mee op reis in een touringcar, de grens over. We tonen je het alledaagse, normale leven in deze buurten. Je luistert naar verhalen van de bewoners. Waarin verschillen ze van elkaar? Welke overeenkomsten kun je ontdekken? En waar vinden we Europa in dit verhaal?

In een flitsbezoek nemen we je mee, diep de buurten in. Daar waar je normaal niet snel komt. Door grenzen te verleggen raak je in contact met anderen. Taalbarrières worden overbrugd. Kleine gesprekken worden gevoerd. Deze theatrale ontmoetingsreis is een ode aan Smalltalk, een eerbetoon aan de ontmoeting van verschillende werelden.

Smalltalk kent twee vertrekpunten en talen. De route start in Maastricht op het Volksplein (Nederlandstalig) en tegelijkertijd in Luik op het Place de la Vieille Montagne (Franstalig). Daarnaast zijn er drie verschillende ticketprijzen. Je kiest het ticket dat het beste bij jouw portemonnee past. Zo is Smalltalk voor iedereen toegankelijk.

Smalltalk is een grensoverschrijdend Europees locatietheaterproject van Hoge Fronten en Studio Europa Maastricht in coproductie met Comptoir de Ressources Créatives en Cultura Nova en wordt ondersteund door Maastricht University, Provincie Limburg, Gemeente Maastricht en de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in België.

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!