The Raven - Gebaseerd op het gelijknamige gedicht van Edgar Allan Poe

24 - 25 Feb 2018 vanaf 19.00 uur, Brikke oave te Brunssum

Op 29 januari 1845 verscheen het gedicht ‘The Raven’ van Edgar Allan Poe. Dit gedicht zet mensen aan het denken, zelfs nog in 2017. Daarom presenteert Theatergroep Xtravagant hun versie! Het gedicht is ontleed en elke vraag die bij de theatermakers opkwam is beantwoord. Het resultaat: een verhaal dat de ware intriges vertelt.

Het verhaal: de beeldschone, hoffelijke Lenore bereikt haar volwassenheid, reden genoeg voor een bal. Haar vader nodigt de meest interessante heren uit, in de hoop dat zich een geschikte huwelijkskandidaat voor z’n dochter aanbiedt. Edgar en zijn broer zijn uitgenodigd voor dit bal en er ontstaat een romance tussen Lenore en één van de broers. Maar wat vindt de andere broer hiervan? Dit is slechts de proloog van deze avondvullende show. Het gedicht zal worden uitgediept en bezoekers wordt meegesleurd in een verhaal over liefde, jaloezie en eenzaamheid.

Deze show wordt muzikaal ondersteund door het kamerkoor van Vocaal totaal onder leiding van Annemie Vallino-Ravetta, met aan de vleugel Arno Kerkhof en speciale muzikale verassingen. De jonge Theatergroep (opgericht in 2014) pakt dit jaar groots uit! Er staat de bezoekers van alles te wachten: een podium vullend decor, op maat gemaakte kleding, levens echte raaf vleugels en een zelfgeschreven -meeslepend- verhaal! Aanvang: 20.15 uur. Bent u klaar voor het ‘echte’ verhaal?

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!