Theodora Geraets en Jong Talent

28 Sep 2018 vanaf 20.15 uur, Kloosterbibliotheek Wittem

Theodora Geraets – viool
Merle van der Lijke – harp
Noppakorn Auesirinucroch – gitaar

Theodora Geraets is, naast een gelauwerd violiste, jurylid van belangrijke vioolconcoursen en verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij hoofdvak docente is. Al eerder trad zij met groot succes op tijdens de Kunstdagen Wittem. Theodora was zes jaar eerste concertmeester van het Limburgs Symfonie Orkest in Maastricht, trad veelvuldig op voor radio en televisie, maakte cd-producties voor o.a. Channel classics, Ottavo en Sony en maakt deel uit van diverse ensembles. Voor dit concert vormt ze een gelegenheidstrio met twee jonge musici.

Merle van der Lijke begon op zevenjarige leeftijd met harples bij Anouk Platenkamp. Na vier jaar vervolgde zij haar lessen bij Erika Waardenburg. Eind 2015 behaalde Merle een 3e prijs bij het Rosa Spier Harpconcours in de categorie Keltische harp t/m 14 jaar. Zij heeft deelgenomen aan Holland’s Got Talent en aan het Prinses Christina Concours. Merle is 13 jaar en zit in de tweede klas van het Stedelijk Gymnasium in Arnhem.

Noppakorn Auesirinucroch werd in 1997 geboren in Bangkok (Thailand). Hij studeert op dit moment aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en won diverse prestigieuze internationale concoursen, zoals het Asia International Guitar Festival en het Indonesia International Guitar Festival. Op dit moment is Enno Voorhorst zijn hoofdvakdocent.

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!