Trio Harry Kanters featuring Björn Ingelstam & Peter Verhas

25 Nov 2018 vanaf 14.00 uur, Auberge De Rousch

Eind november, tijdens Heerlen Jazzt, komt Trio Harry Kanters naar Auberge de Rousch.

Harry Kanters is een virtuoze pianist in de diverse stijlen van de traditionele jazz. Zijn specialisme omvat Ragtime, New Orleans, Stride, Swingen vroege Bebop.

Tegenwoordig is Harry zeer actief als professioneel freelance pianist die, mede door zijn omvangrijke repertoire, een veelgevraagde gastsolist is bij uiteenlopende bands.

Bassist in het Trio is Bart Wouters. Naast alle verantwoordelijkheden en taken als voorzitter van het Breda Jazz Festival heeft Bart gelukkig ook nog tijd om zijn kwaliteiten als bassist te laten horen. Natuurlijk met “Jazz Connection” en “How About Rita?”, waar hij zijn kwaliteiten als bassist en zanger met het grootste gemak combineert.

De drummer van de groep is Frederik van den Berghe. Zijn passie: Rhythm ‘n’ Blues met New Orleans invloeden en Chicago Blues.

Dit Trio wordt uitgebreid met internationale artiesten, zoals rietblazer Peter Verhas, leider van diverse bands van duo tot sextet.

De verrassing van de band is de Zweedse trompettist Björn Ingelstam. Hij heeft naam gemaakt in de Europese Classic Jazz. Behalve als trompettist wordt hij ook als vocalist zeer gewaardeerd.

Wij hopen dat Uw interesse gewekt is, om op zondag 25 november a.s in Auberge de Rousch  te genieten van deze topformatie.

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!