Wandeltocht Rond en in de Belgische Voerstreek met tuinbezichtiging en lokaal lekkers toe

25 Sep - 3 Okt 2021, Sint Lambertuskerk Mheer

Deze prachtige wandeling (9 km) start en eindigt in Mheer en voert u door een stukje van het zuidelijkste Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek. Halverwege heeft u toegang tot de paradijselijke tuinen en de eeuwenoude carré-boerderij van Maria Kapteijns - eind 2020 nog te zien in het tv-programma BinnensteBuiten van KRO-NCRV. Na een kopje koffie of thee aldaar, loopt u via een andere route terug naar Mheer waar bij Taverne in de Smidse een lokaal Ingendael kruidenbitter en een portie overheerlijke vegetarische bitterballen (ook lokaal, Mmm) op u wachten. Een heerlijke wandeling met een verrassend, lokaal culinair staartje.

Een ticket geeft recht op entree, uitleg en koffie/thee bij Hoeve Schopsheim nabij 's Gravenvoeren (B), een kruidenbitter en een portie vega bitterballen bij Taverna in de Smidse in Mheer (NL) en is inclusief routebeschrijving met veel lokale info.

U loopt met uw eigen gezelschap en in uw eigen tempo. Start tussen 10 en 12 uur vanaf Lambertuskerk Mheer. Parkeerplaats tegenover kerk (Burgemeester Beckersweg). Honden zijn toegestaan.

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!