Akoestisch Keltisch Concert The Lady and the Lake

26 Jan 2020 vanaf 15.00 uur, Theaterhotel De Oranjerie Roermond

The Lady and the Lake is het muzikale verhaal dat zich afspeelt in geen tijd en geen plaats. Het is het verhaal van de beeldschone Lady Rose, de dochter van een zeer invloedrijke man. Lady Rose wordt verliefd op graaf McLoyd. Ze twijfelt, kiest deze graaf wel uit liefde voor haar? Maar op het moment dat ze de waarheid ervaart, komt aan deze liefde een abrupt einde. Tot groot verdriet van beiden. The Lady treedt toe tot een andere wereld. De andere kant van de duisternis. Waarin in iedere kiem een kern schuilt gevuld met licht en liefde. 


Kan dit haar grote liefde redden? Een brug tussen twee werelden vertolkt aan de hand van dertien liederen in twee akten. Akte één, Lady Rose, Akte twee De andere wereld. Treed heel even toe tot deze wereld vol magie, duisternis en uiteindelijk de verlichting. De liederen zijn Engelstalig, maar ieder lied wordt in het Nederlands ingeleid. Het is een Keltisch Folk concert, begeleid op klassiek gitaar.


Lady Rose is nog steeds op zoek naar wat nu eigenlijk ware liefde is. Zwijmelend door de bossen vraagt ze de vogeltjes de weg. Miss Lilac Lavender, een wijs oud vrouwtje neemt de mooie toch wel wat onzekere Lady Rose bij de hand. De eerste sneeuwvlokjes vallen, binnen is het behaaglijk warm. De haard brandt. Bevindt, the Lady, zich nu op glad ijs? Of is het meer nog toegankelijk? Zal ze nu tot leven komen, of waakt koning winter over haar? De toverkol en de magie, zijn ze niet bevroren? Kom het beleven in het sfeervolle Theaterhotel De Oranjerie te Roermond op zondagmiddag 26 januari. Aanvang 15:00 uur.


€ 10,-  in de voorverkoop, € 15,- aan kassa.

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!