AMeeZing Wintersongs

10 Mar 2023 vanaf 19.30 uur, De Kopermolen

Een zangworkshop voor iedereen die van zingen houdt.

Lijkt het jou ook heerlijk om, samen met anderen, prachtige wintersongs te zingen die perfect passen in deze tijd van het jaar? Doe dan mee met deze unieke workshop van AMeeZing Projects: voor iedereen die van zingen houdt. 

Samen zingen mèt kwaliteit is voor AMeeZing Projects altijd een serieuze zaak. Maar het repertoire kiezen ze met een knipoog. Verheug je dus op een gezellige samenzangavond met opzwepende gospels, een winterlied van Pentatonix, een ingetogen Taizé-lied en zelfs een beetje bodypercussie voor de ontlading én energie. En het enige wat jij daarbij nodig hebt is je eigen stem en die van de ander.

Op het Wintersongs-repertoire staan onder andere:

-              Winter hymnal – Pentatonix www.youtube.com/watch?v=o10drRI3VQ0

-              Love shine a light – Katrina and the waves www.youtube.com/watch?v=NnoikRec67k

-              Good news https://www.youtube.com/watch?v=QuXYYpfAOgc

Over de workshopleider:

Ghislaine Mommer is zangeres en pianiste. Naast haar optredens als zangeres geeft zij vanuit haar muziekatelier GLine Musics muzieklessen en organiseert ze internationale muziekevenementen. Daarnaast is Ghislaine werkzaam bij de Limburgse Koorschool en als muziekdocent verbonden aan het Porta Mosana Collegein Maastricht.

Bekijk als opwarmertje voor deze gezellige zangavond in de Kopermolen de AMeeZing-Karaoke-Snacks en zing alvast mee! https://www.ameezing-projects.com/media.html

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!