De Lochterhof

17 Aug 2018 vanaf 19.00 uur, De Lochterhof

LONG SUMMER VIBES
DE LOCHTERHOF VILT (VALKENBURG AAN DE GEUL) 
17 AUGUSTUS EN 19 AUGUSTUS 2018


Vorig jaar vonden we dit plaatje in ons eigen dorp. In de prachtig gerenoveerde boerenwoning in Vilt van Annelies en Johan Penders staat ook dit jaar de bloemrijke tuin open voor een diner op vrijdag 17 augustus en een lunch op zondag 19 augustus. Op vrijdagavond geniet je met al je tafelgenoten van een zes-gangen diner, op zondag serveren wij een vier-gangen lunch. Ook hier staan pure producten uit de regio weer op de kaart en vloeit de wijn rijkelijk uit de fles. Laat de long, long Summer maar komen!!

Kosten voor deze Long Summer Vibes in Vilt, inclusief zes-gangen diner, wijnen, waters, koffie/thee onder een hemels dak, € 75,00 per persoon. 
Start om 19.00 uur
Einde om 23.00 uur

Kosten voor de zondagmiddag lunch, inclusief vier-gangen, wijnen, waters, koffie/thee in de zon (of onder een parasol), € 59,50 per persoon. 
Start om 12.30 uur 
Einde om 17.00 uur

Maximale bezetting: 24 personen per avond/middag. *

*In de tuin zit je beschut onder parasols, mocht het weer echt te slecht zijn dan dekken we de tafel in de sfeervolle ‘stal’ van Johan en Annelies. We mogen weer gebruik maken van hun verzameling boerenservies en zilveren bestek. 

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!