Route d'Amuse | de smakelijkste kerstwandeling

15 Nov 2019 - 5 Jan 2020, Diverse startlocaties (zie www.route-damuse.nl)

Dit jaar zijn er vier gevarieerde wandelingen beschikbaar, elk voor € 11,95 per persoon(*). U heeft voor elk van de wandelingen (4 tot 6 km) ongeveer vier uur nodig, omdat u onderweg  gaat genieten van visitekaartjes uit de keukens van de vier restaurateurs. Voor de vijftiende keer wordt de Route d'Amuse georganiseerd langs mooie plekjes in ons Geulstadje en door de natuur...

De wandelingen gaan over doorgaans goed begaanbare wegen en paden en u bent dagelijks welkom bij de amuse-bedrijven tussen 12:00 en 18:00 uur (26 december tot uiterlijk 16:00). Neem tenminste 4 uurtjes de tijd voor de wandeling, anders gaat u het beslist niet halen om voor sluitingstijd van alle vier de amuses te genieten. Kinderen krijgen een passende kinder-amuse en ook voor vegetariërs is op de meeste plekken een passend alternatief geregeld. Geef dit wel even aan bij de bestelling; want kinderen mogen natuurlijk ook de standaard amuse en wellicht is die ook nog wel vegetarisch?

Tegen inlevering (of scannen) van het ticket, dat u op deze site heeft aangeschaft, ontvangt u op de verkoopplaatsen een wandelroute met amuse- en kortingcoupons; kijk voor alle partners op www.route-damuse.nl. Hier worden tevens de meeste vragen beantwoordt.

U kunt trouwens starten met de amuse van úw keuze omdat de routes een cirkel vormen. . Alle routes omvatten buiten het 'stadse' deel een stukje door de prachtige natuur die ons Kerststadje omringd. Meestal zijn de uitdagende passages te omzeilen, mocht het eens wat minder weer zijn of wanneer u bijvoorbeeld met een kinderwagen wandelt.

Goed opgevoede honden en kinderen zijn welkom bij elk amuse-restaurant. Helaas zijn niet alle alle bedrijven toegankelijk voor rolstoelen en ook kunnen niet alle ondernemers passende sanitaire voorzieningen bieden voor minder validen. De organisatie zal u graag adviseren in specifieke gevallen; stuur even een e-mail naar
info@route-damuse.nl.


LET OP! Alle deelnemers worden op één ticket geprint!

 (*)  Uitgezonderd 24, 25, 31 december & 1 januari!

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!