Toneelvoorstelling: "DUUSTER SJPIEËLGELD"

21 - 29 Mar 2020 vanaf 20.00 uur, 't Wouves

Mieke Faessen gaat het Ransdaals Amateur Toneel dit toneelseizoen de planken op met de productie:

DUUSTER SJPIEËLGELD

Het Ransdaals Amateurtoneel speelt voor u dit jaar de productie “Tel uit je winst” of het Ranzels plat “Duuster Sjpieëlgeld”.
Een klucht in 2 bedrijven met als originele titel “Funny Money” van Ray Cooney, vertaald in het Nederlands door Jon van Eerd onder de titel “Tel uit je winst” en bijgewerkt en vertaald in het Ransdaals dialect door Man Brouns met als titel “Duuster Sjpieëlgeld”.

Het stuk wordt op de planken gebracht door JACK NICOLAES, SYLVIA FRIJNS, MADELEINE SAVELBERG, PAUL BUDÉ, JULIAN KICKEN, JEU BROUNS, MARGRIET MEGENS en KASPER DONNERS

WAAR GAAT HET STUK OVER:
Het stuk speelt zich af in een huis in Ransdaal waar Carla het eten op heeft staan in afwachting van haar jarige man Harry en hun de beste vrienden. Dat Harry voor zijn doen wel erg laat is, vindt Carla maar vreemd. Echter, de reden van het te laat zijn van Harry is een absurde. Het zet de wereld van Carla en Harry compleet op z’n kop!

UITVOERINGEN:
Er zijn dit jaar vijf uitvoeringen, te weten op zaterdag 21 (première), zondag 22, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart 2020. Alle uitvoeringen starten om 20.00 uur en vinden plaats in gemeenschapshuis ’t Wouves, Dorpsplein 14 te Ransdaal.  

VOORVERKOOP
Kaarten zijn vanaf februari 2020 verkrijgbaar via onze website: www.rat-ransdaal.nl en bij
Bakkerij Lemmens A&M aan de Klimmenderstraat 81 in Klimmen. Ook kunt u op de volgende voorverkoopdata kaartjes kopen in ’t Wouves:

  • Maandag 2 en 9 maart van 16.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdag 3 en 10 maart van 19.00 tot 20.00 uur

De entree bedraagt € 9.00.

Als u alvast in de sfeer wilt komen of onze voorbereidingen wilt volgen, kunt u altijd kijken op facebook: https://www.facebook.com/rat.ransdaal/

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!