Valkenburg on Ice

15 Nov 2019 - 5 Jan 2020, Par'Course Valkenburg

In navolging van de vele andere Kerst- en winteractiviteiten krijgt Valkenburg nu ook tijdens de wintermaanden een echte ijsbaan. Vanaf medio november verandert Valkenburg jaarlijks in Kerststad Valkenburg. De ijsbaan ontbrak echter nog, maar onder de noemer Valkenburg on Ice is Kerststad Valkenburg een activiteit rijker.

De ijsbaan met écht ijs komt te staan op loopafstand van het centrum en bijvoorbeeld Kerstmarkt Gemeentegrot en Kerstmarkt  Fluweelengrot. Valkenburg on Ice vindt plaats op het gloednieuwe Par’Course, waar onder andere het Shimano Experience Center en Black Label Hotel zijn gevestigd. Jong en oud kunnen van vrijdag 15 november tot en met zondag 5 januari plezier maken op het Valkenburgse ijs van maar liefst 300 m2. Kom een keer rustig schaatsen net buiten de drukte van het centrum of combineer het schaatsen juist met een bezoekje aan bijvoorbeeld de Kerstparade.

Schoolschaatsen en curling
Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo zijn schoolklassen op gereserveerde momenten van harte welkom en zijn er speciale kinderfeestarrangementen. Ooit al eens curling gespeeld? In Valkenburg kan het! Kom met je bedrijf of vereniging naar Valkenburg on Ice en doe mee aan de curling competities. En sluit jouw dag af in het Winterchalet.

Winterchalet
Direct aan de ijsbaan staat het Winterchalet. In dit winterse café kan er genoten worden van een hapje en een drankje. Dat allemaal in een gezellige, bourgondische en “gemütliche” sfeer. Kom een keer een gezellig drankje doen. Maak je bedrijfsuitje hier compleet of kom naar een van de diverse activiteiten.

Informatie
De algemene openingstijden zijn van 10.00uur tot 22.00uur. Voor meer informatie over tickets,openingstijden en programmering bezoek de website www.valkenburgonice.nl en volg de Facebook en Instagram pagina’s.

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!