Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness - 75 jaar Ardennenoffensief

27 Dec 2019 vanaf 17.00 uur, Oorlogsmuseum Eyewitness

Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness – 75 jaar Ardennenoffensief

Op vrijdagavond 27 december 2019 wordt Oorlogsmuseum Eyewitness gehuld in de sfeer van het Ardennenoffensief!  Van 17.00 tot 19.30 en van 20.00 tot 22.30 wordt met echte sneeuw het terrein van het museum omgetoverd in de koudewinter van december 1944! Reenactors en legervoertuigen zullen zowel de Amerikaanse als Duitse zijde tot leven brengen.Frontsoldaten die in sneeuw en mist ook de kerstdagen in hun koude en doorweekte schuttersputjes moesten doorbrengen…

Een unieke kans om Oorlogsmuseum Eyewitness ’s avonds te bezoeken! Laat u meevoeren in het verleden van de laatste winter in de Tweede Wereldoorlog en beleef het museum op een bijzondere manier. Een evenement dat u deze kerstvakantie niet mag missen!

Entreekaarten zijn in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar: entreekaart volwassenen €10,- / entreekaartjeugd (5 t/m 12 jaar) €7,-! Iedere bezoeker krijgt een kop warme chocolademelk of glühwein en een lekkere versnapering aangeboden! 

Toegang aan de kassa tijdens het evenement (indien nog beschikbaar): entreekaart volwassenen €12,- / entreekaart jeugd (5 t/m 12 jaar) €9,-.

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!