Zwemmen bij Résidence Valkenburg. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

27 Apr - 30 Sep 2018, Résidence Valkenburg

Het arrangement omvat toegang tot het zwembad incl. consumptie ( koffie, thee, fris, pilsener, ijsje) in restaurant Woodz. Bij aankomst kunt u parkeren op de grote parkeerplaats. De parkeerlocatie aan de voorkant bij de receptie is voorbehouden aan onze incheckende parkgasten. Parkeren op de weg naast het zwembad is in verband met de veiligheid van de aanwezige kinderen bij het zwembad niet toegestaan.  Kinderen moeten altijd vergezeld zijn van een volwassene.

Bij de receptie van Résidence Valkenburg kunt u zich aanmelden, waarna het ticket zal worden gescand en u een zwembadbandje ontvangt. Er zal gedurende de dag, gecontroleerd worden aan het zwembad op het dragen van de bandjes.

Kinderen die niet in het bezit zijn van een geldig zwemdiploma dienen onder toezicht te zwemmen, tevens dienen ze gebruik te maken van hulpmiddelen om zo veilig te kunnen verblijven in het bad-gedeelte.

Dit geldt voor beide zwembaden. De verkregen bandjes zijn persoonsgebonden en eenmalig geldig op de dag van aankomst.

Het zwembad is geopend van:

27 april t/m 30 september: 10.00 – 20.00 uur

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en  niet los te koop bij de receptie van Résidence Valkenburg.

Résidence Valkenburg is niet aansprakelijk voor eventueel verlies, diefstal of beschadigingen van uw eigendommen.

Gaarne eerst melden bij de receptie van Résidence Valkenburg voor het invullen van het registratieformulier voor het verkrijgen van een pols-zwembandje.


Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!