Bevrijdingsfeest 2018 Oorlogsmuseum Eyewitness

2 sept. 2018 vanaf 10.00 uur, Oorlogsmuseum Eyewitness, Maastrichterlaan 45, Beek.

Op zondag 2 september 2018 wordt in Oorlogsmuseum Eyewitness te Beek  van 10.00 tot 17.00 het jaarlijkse bevrijdingsfeest gehouden! Een evenement ter herinnering aan de bevrijding van een groot deel van Zuid-Limburg in september 1944. Na meer dan vier jaar bezetting was in dit deel van Nederland de Tweede Wereldoorlog voorbij!

 

Heb jij altijd al museumdirecteur willen zijn?

Kinderen kunnen in het kantoor van de directeur van Oorlogsmuseum Eyewitness plaatsnemen als ware zij zelf de directeur van een oorlogsmuseum! Een fotograaf zal hier een mooie foto van nemen die direct wordt afgedrukt en kan worden meegenomen. Deze leuke actie is bij het entreekaartje voor kinderen inbegrepen!


In de feestelijke sfeer van de bevrijding zullen veel Amerikaanse legervoertuigen rond het museum tentoongesteld worden en zullen re-enactors de bevrijding doen herbeleven. Daarnaast zullen voor de eerste keer ook enkele bijzondere voertuigen van de Duitse Wehrmacht te zien zijn!

    

Entreekaarten (voorverkoopprijzen)

Volwassenen: €8,-. Toegang tot het evenement en het museum. Incl. een kop koffie/thee en een stuk vlaai!

Kinderen (4 t/m 12 jaar): €8,-. Toegang tot het evenement en het museum. Incl. een glas fris en een zakje chips! Incl. het maken van de foto 'directeur van een oorlogsmuseum'! 

Indien nog beschikbaar kosten beide entreekaarten €9,- p.p. aan de kassa tijdens het evenement.

Tick Me!

Abonnez-vous à la Newsletter de Tickli et restez informé !