Drielandenpunt Kompasspellentocht

21 mars - 18 nov. 2018, Labyrint Drielandenpunt

Een spectaculair en actief programma voor jong en oud! Nadat de groep genoten heeft van een kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai met slagroom in onze authentieke Taverne of Herberg, zorgen onze activiteitenbegeleiders er op een leuke manier voor dat uw groep in teams wordt verdeeld en kan het programma beginnen!

Allereerst gaan de teams gezamenlijk naar het labyrint om de code te kraken en het verborgen woord te zoeken. Vanuit het middelpunt van het labyrint worden de teams één voor één op pad gestuurd. Elk team moet zelf de te lopen route zoeken met behulp van het kompas. Onderweg dienen er vragen beantwoord te worden en komt men de volgende drie opdrachten tegen:

  • Handboogschieten: Met pijl en boog tracht u zoveel mogelijk punten te verzamelen.
  • Bamboo Building: Het bouwen van een zes meter hoge toren van bamboestokken en elastieken.
  • Word fight: Ieder teamlid krijgt een hesje met aan de voor- en achterkant een letter erop. Kunt u met uw team zo snel mogelijk het gevraagde woord vormen?


Tot slot worden de gescoorde punten van ieder team bij elkaar gevoegd en zal er een winnend team worden uitgeroepen tijdens de prijsuitreiking. Voor het winnende team zorgen wij uiteraard voor een ludiek prijsje!

Het minimum aantal personen om bovenstaand programma te boeken is 20 personen en de minimum leeftijd bedraagt 18 jaar
De duur van het programma is circa 4,5 uur.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Labyrint Drielandenpunt via info@drielandenpunt.nl of +31 (0)43 3065200.
Gelieve minimaal 48 uur van tevoren reserveren!!

Tick Me!

Abonnez-vous à la Newsletter de Tickli et restez informé !