Puur eten in Belevingstuin d’r Moostuin Berg en Terblijt

15 - 16 août 2020 vanaf 18.00 uur, Belevingstuin d’r Moostuin

Puur eten in Belevingstuin d’r Moostuin Berg en Terblijt
Zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2020

Dineren tussen de groentjes van Ralph? Toosten op het leven en genieten van de pure gerechten van Roeland? Maak dan deze primeur mee in D’r Moostuin in Bergen Terblijt. Smaakprikkels gaat los op deze ontmoetingsplek waar het groene idealisme van Ralph Bruls en Aschwin Gulikers perfect in balans is met het gedachtegoed van Roeland.

D’r Moostuin draagt bij aan een betere wereld en Ralph en Aschwin maken mensen, geheel in lijn van Smaakprikkels, bewust van wat gezonde voeding is. Roeland kookt met liefde en dus met respect voor de puurheid van verse, biologische groenten en duurzame ingrediënten. Hij is regelmatig in de tuin te vinden als Ralph weer iets moois voor hem uit de grond haalt. Altijd biologisch en seizoengericht, dat wat de aarde ons op dat moment geeft. Die visie past dus helemaal in ons plaatje… En op jouw bord!

In deze belevingstuin dekken wij de tafels en serveren wij een vijfgangenmenu boordevol biologische groenten, puur vlees en vis op zaterdag 15 augustus (van 18.00 tot 22.30 uur) en zondag 16 augustus(van 13.00 tot 17.30 uur).

BESTEL NU JE TICKET
Zaterdag 15 augustus, (van 18.00 tot 22.30 uur)
Zondag 16 augustus (van 13.00 tot 17.30 uur)

Kosten voor het smakelijk en puur dineren in d’r Moostuin, inclusief vijfgangen diner (of lunch op zondag), wijnen, waters, koffie en thee: € 79,50 per persoon. 

D’r Moostuin biedt plaats voor maximaal 30 personen op zaterdag en 40 personen op zondag. Wil je dit meemaken, wees er dan snel bij! 

Bij slecht weer wijken we uit naar de Daelhemergroeve in Valkenburg aan de geul.

Helaas is restitutie van bestelde tickets niet mogelijk. 

Tick Me!

Abonnez-vous à la Newsletter de Tickli et restez informé !