Route d'Amuse 3 | de smakelijke kerstwandeling

18 nov. 2022 - 8 janv. 2023, Wilhelminatoren | Kabelbaan Velkenburg

Voor de zeventiende keer wordt de Route d'Amuse georganiseerd langs historie en door de natuur in ons Geulstadje. Neem voor deze wandeling 3 (3,7 tot 5km) ongeveer vier uur de tijd, omdat u onderweg  gaat genieten van visitekaartjes uit de keukens van onze restaurateurs. Denkt u pas na het vallen dan de duisternis terug te zijn, neem dan voor deze wandeling een zaklamp mee en stevige schoenen (naar en vanaf de 1e locatie wandelt u een stukje door een mooi bos, waar geen verlichting is en de zand paden bij nat weer soms glad zijn). U kunt eventueel ook via de grote (verlichte) weg weer naar uw bestemming.

Op woensdagen is de route iets korter, omdat restaurant de Zoete Zoen dan is gesloten; u krijgt dan een uitstekende vervangende amuse op een locatie dichterbij.

De wandeling gaat over doorgaans goed begaanbare wegen en paden en de amuses worden geserveerd tussen 11:00 en 18:00 uur (26 december tot uiterlijk 16:00). Kinderen krijgen op verzoek een passende kinderamuse en ook voor vegetariërs is een passend alternatief voorzien. Geef dit wel even aan bij de bestelling ter plekke; want kinderen mogen natuurlijk ook de standaard amuse en wellicht is die ook nog wel vegetarisch?

Tegen inlevering (of scannen) van het ticket ontvangt u op de startlocatie een wandelroute met amuse- en kortingscoupons; kijk voor alle partners op www.route-damuse.nl. Hier worden tevens de meeste vragen beantwoord. 

BELANGRIJK: 
Al onze bedrijven houden zich aan de eventueel geldende maatregelen rondom 'het virus' en vragen u binnen het bestelde tijdslot te starten met uw wandeling. 

Goed opgevoede honden en kinderen zijn welkom bij elk amuse-restaurant (honden soms alleen op terras). Helaas zijn niet alle alle bedrijven toegankelijk voor rolstoelen of kunnen niet passende sanitaire voorzieningen bieden voor minder validen. De organisatie zal u graag adviseren in specifieke gevallen; stuur even een e-mail naar info@route-damuse.nl.

LET OP! Alle deelnemers worden op één ticket geprint. U reserveert een startplek (niet persé een zitplaats)!

 (*)  Uitgezonderd 24, 25, 31 december & 1 januari!

Tick Me!

Abonnez-vous à la Newsletter de Tickli et restez informé !