Route d'Amuse | de smakelijkste kerstwandeling

16 nov. 2018 - 6 janv. 2019, Stationnerie | Hotel Botterweck | Parkhotel (www.route-damuse.nl)

Ook in 2018 zijn er weer drie gevarieerde wandelingen beschikbaar, elk voor € 11,95 per persoon(*). U heeft voor elk van de wandelingen (5 tot 6,5 km) ongeveer vier uur nodig, omdat u onderweg  gaat genieten van visitekaartjes uit de keukens van de vijf restaurateurs. Voor de veertiende keer wordt de Route d'Amuse georganiseerd langs mooie plekjes in ons stadje en door de natuur...

De wandelingen gaan over doorgaans goed begaanbare wegen en paden en u bent dagelijks welkom bij de amuse-bedrijven tussen 12:00 en 18:00 uur (26 december tot uiterlijk 16:00). Neem tenminste 4 uurtjes de tijd voor de wandeling, anders gaat u het beslist niet halen om voor sluitingstijd van alle vijf de amuses te genieten. Kinderen krijgen een passende kinder-amuse en ook voor vegetariërs is op de meeste plekken een passend alternatief geregeld. Geef dit wel even aan bij de bestelling; want kinderen mogen natuurlijk ook de standaard amuse en wellicht is die ook nog wel vegetarisch?

Tegen inlevering (of scannen) van het ticket, dat u op deze site heeft aangeschaft, ontvangt u op de verkoopplaatsen een wandelroute met coupons; kijk voor alle partners op www.route-damuse.nl. Hier worden tevens de meeste vragen beantwoordt.

U kunt trouwens starten met de amuse van úw keuze omdat de routes een cirkel vormen. . Alle routes omvatten buiten het 'stadse' deel een stukje door de prachtige natuur die ons Kerststadje omringd. Meestal zijn de uitdagende passages te omzeilen, mocht het eens wat minder weer zijn of wanneer u bijvoorbeeld met een kinderwagen wandelt.

Goed opgevoede honden en kinderen zijn welkom bij elk amuse-restaurant. Helaas zijn niet alle alle bedrijven toegankelijk voor rolstoelen en ook kunnen niet alle ondernemers passende sanitaire voorzieningen bieden voor minder validen. De organisatie zal u graag adviseren in specifieke gevallen; stuur even een e-mail naar
info@route-damuse.nl.


 (*)  Deze routes kunt u wandelen van 16 november 2018 t/m 6 januari 2019  (uitgezonderd 24, 25, 31 december & 1 januari) !


Tick Me!

Abonnez-vous à la Newsletter de Tickli et restez informé !