100%Feest:Janse Bagge Bend & Tonca

21 sep 2019 vanaf 20.00 uur, Feesttent 100%Fanfare100%Sjin

Zaterdag 21 september 2019 staat in het teken van 100%Feest, of beter gezegd 100%Fiëste, en daar staan de volgende bends garant voor:

Janse Bagge Bend

JBB, De mooder van alle dialekgroepe, “solliciteert” op de bühne van100%Fanfare100%Sjin. Het repertoire van de band kenmerkt zich door uitersten. Naast Totale Waanzin nummers zijn er ook nummers met een hoog kippevelgehalte.

Eindelijk wordt het Limburgse dialect eens voor andere zaken gebruikt dan het bezingen van kapelletjes en de wuivende korenvelden: Racisme, werkeloosheid, de vergeten helden zoals Jan Palach, de waanzin van het dragen van merkkleding en de gevolgen daarvan, kortom allemaal items die door JBB bezongen worden. JBB bestaat dit jaar 40 jaar.

Laat de kans niet ontglippen om met deze dialect-popband mee te fste op nummers als “Proemevla” en “Sollicitere”.

En dat is nog niet alles. De stemming wordt al in het voorprogramma opgevoerd door:

Tonca

Dé feestband van het "Wilde Zuiden!". Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z'n kop staat.

"The Pigeons"

Een groep pop-up muzikanten die zich bijna ter plekke samenstelt én één ding gemeen hebben: keihard muziek maken.Wie?                   Janse Bagge Bend, Tonca, The Pigeons

Waar?                 Feesttent 100%Fanfare100%Sjin: Mauritiussingel Schin op Geul

Wanneer?          21 september 2019

Zaal open?        19u

Startconcert?   20u

Kosten?             15 euro


Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!