Beleefbus Kerkrade

1 jul - 28 okt 2018, Kerkrade

Tickets Beleefbus uitverkocht!

Het seizoen van de Beleefbus Kerkrade loopt op 28 oktober2018 ten einde. Helaas moeten we mededelen dat alle rondritten in oktober 2018zijn uitverkocht. Er zijn dus géén tickets meer verkrijgbaar via deze websiteen ook in de Beleefbus zijn helaas geen kaarten meer te koop!

In december 2018 wordt de Beleefbus ingezet tijdens BeleefKerstival Kerkrade. Meer informatie volgt binnenkort, dus houd deze websitegoed in de gaten!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Van 1 juli t/m 28 oktober 2018 rijdt hij weer: de Beleefbus Kerkrade! Tijdens de 2,5 uur durende rondrit laat onze gids je de mooiste plekjes van de stad zien. Zo kom je alles te weten over het Kerkrade van vroeger én nu. Met af en toe een smeuïge anekdote of Kerkraadse “wiets” tussendoor! Onderweg stap je uit om een kijkje te nemen bij twee attracties. Bestel dus snel je ticket en laat je verrassen door al het moois dat Kerkrade te bieden heeft! 

Tijdens de rondrit stap je twee keer uit om onder leiding van de gids een kijkje te nemen bij een bezienswaardigheid. De tussenstops wisselen per rondrit ( het overzicht kan je downloaden). Ook ontvangen de bezoekers een gratis folder met een toeristische plattegrond van Kerkrade. Daarnaast maak je tijdens iedere rondrit kans op een leuke prijs, zoals vrijkaarten voor één van de attracties in Kerkrade!


Meer info klik hier.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!