Diner Quatre-Mains by Colette & Roeland

28 nov 2019 vanaf 19.00 uur, Restaurant 'Colette'

Twee chefs, vier handen, één doel… Smaakpapillen prikkelen!

DINER QUATRE-MAINS
BY COLETTE & ROELAND

Het voormalige ‘Les Marolles’ in de Rechtstraat staat bekend om haar chef. Chef de cuisine Colette de la Rosette doet haar naam eer aan. Met een hartelijke lach verwelkomt ze iedere gast vanuit haar domein, de keuken. Een blos op haar wangen, de haren netjes in eenknot, doet niet gelijk vermoeden dat we te maken hebben met een Euro-Toques* chef-kok.Ze is stijlvol in alle eenvoud. Die eenvoud en puurheid is ook terug te vinden in haar gezellig restaurant ‘Colette’ en in haar gerechten.

Puur koken is ook de passie van Roeland Huls van Smaakprikkels. De basis is gelegd in keukens waar verantwoord en op hoogniveau gekookt wordt. Gerechten waar Smaakprikkels voor staat, staan bol van ingrediënten uit de streek, puur maar met een twist. Grenzeloos lekker. En omdat het oog ook iets wil, worden de gerechten met veel zorg opgemaakt en uitgeserveerd.

Colette en Roeland verrassen de gasten met een avondvullend all-in menu(klasse gerechten met sublieme wijnen). Alle zintuigen prikkelen, in een warm interieur, met elkaar en met een blik op de keuken en een muzikaal tintje. Quatre-mains… Vier handen in de keuken maken uw culinair avondje compleet.

DINER QUATRE-MAINS

Restaurant ‘Colette’
Rechtstraat 88a
Maastricht
Donderdag 28 november a.s.
Van 19.00 tot 23.00 uur.

Kosten voor deze ‘Quatre-Mains by Colette & Roeland’ in restaurant Colette in Maastricht, inclusief aperitief, amuse, vier gerechten, wijnen, waters, koffie of thee met uitgebreide patisserie € 89,50 per persoon.

Start om 19.00 uur
Einde om 23.00 uur

*Euro-Toques Nederland is een vereniging van restaurants, daaraan gelieerde bedrijven en onderwijsinstellingen die voorstander zijn van gezonde, ambachtelijk bereide voeding met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Euro-Toques Nederland is aangesloten bijEuro-Toques Internationaal dat is opgericht door Paul Bocuse en Pierre Romeyer en conformeert zich aan de internationale doelstellingen die worden vervat in deze “Code van Eer “. 

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!