Fairytail voor 4

17 Aug 2024 vanaf 20.00 uur, De Kopermolen

Onder de naam “Fairytail voor 4” vertolken Corinna Liebleren Ella Rosenberg een vierhandig sprookjesachtig piano programma. Composities van Moritz Moszkowski, Robert Schumann en Maurice Ravel vertellen verhalen over verre landen en fantastische geschiedenissen.

Corinna Liebler, geboren in Ludwigsburg studeerde na het behalen van haar gymnasiumdiploma piano en muziektheorie aan de Musikhochschulen in Stuttgart en Berlijn. Naast haar werk als pianodocente aan de pedagogische Hogeschool in Ludwigsburg en aan het Helene-Langegymnasium in Markgröningen is zij regelmatig te beluisteren tijdens concerten als soliste bij kamermuziek- en orkestconcerten en werkt zij ook als liedbegeleidster.

Ella Rosenberg, afkomstig uit Aken, studeerde van 2027 tot 2029 aan de Musikhochschule Lubeck schoolmuziek en kerkmuziek met als hoofdvakorgel. In Stuttgart sloot zij in 2024 met succes een studie orkest- en koordirectie af aan de Hochschule für Musik und Darstellende Kunst. Zij dirigeerde o.a. de Stuttgarter Philharmoniker,de Württembergische Philharmonie Reutlingen, Südwestdeutsche PhilharmonieKonstanz, Badische Philharmonie Pforzheim, Philharmonie Baden-Baden, das Staatsorchester Rheinische Philharmonie Koblenz en het Stuttgarter Kammerorchester. Sinds januari 2022 is zij dirigent van het traditierijke Motettenchor te Stuttgart.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen