Halloween "The Villains IV"

26 - 28 okt 2018 vanaf 19.00 uur, Mondo Verde Landgraaf

The Evil is dead…The nightmare continues!

Halloween “The Villains III” van Twilight FantasyProductions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Kom met Halloween lekker griezelen bij “The Villains IV”.

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2018 kun je in Wereldtuinen Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf.

Deze editie biedt weer een onheilspellende wandeling door het immense park met verschillende scare zones, waaronder een nieuwe indoorzone! “The Darkness”

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met ieder jaar nieuwe scarezones:  The Darkness, The Fun Maze, Infected, de Witte Wieven, Cave in the Woods, Victorians from Hell, Jungle Fever!

Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden, er zullen nu ook meer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park en waarmee je op de foto kan!

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en leuke Halloween goodies scoren bij de marktkraampjes!

The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/ Belgie!

We sluiten de avond af in het feestgebouw Hell Hambra alwaar tussen 00:30-01:30 een fotoshoot met The Villains en afterparty plaatsvindt!

Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven!

Scoor nu snel een ticket!

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!