Kerst in MergelRijk

19 nov 2020 - 3 jan 2021, MergelRijk

MergelRijk - Dé Kerstgrot van Valkenburg

Een magische kerstbeleving in de grotten!

Uniek in Europa!

Bezichtig in onze grotten het 25m lange diorama van miniaturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. Laat je meeslepen door het ontroerende kerstverhaal van de Zandtovenaar. Bewonder de vele kerstdorpjes met wel duizenden bewoners in winterse landschappen en de indrukwekkende mergelsculpturen.

Kerst in MergelRijk is een echte aanrader voor zowel jong als oud. Laat je inspireren door mergelsculpturen, ga zelf aan de slag in ons grottenatelier met het maken van een eigen kerstsouvenir van mergel en geniet van een smakelijke pauze in ons ondergrondse MergelCafé. Kerst in MergelRijk is een beleving die je absoluut niet wilt missen!

Tijdens kerst in MergelRijk zal het gangenstelsel volledig in kerstsferen worden ingericht. Een sfeervolle grot boordevol lampjes, kerstbomen, kerstbeelden van mergel en overige decoraties. Geloof ons, je komt ogen tekort!

Ticketprijzen:

             Onlineprijs vanaf 18 jaar: € 13,25
•             Prijs aan de kassa vanaf 18 jaar: € 14,50
•             Onlineprijs kinderen 4 t/m 17 jaar: € 10,20
•             Prijs aan de kassa kinderen 4 t/m 17 jaar: € 11,50
•             Prijsticket kinderen 0 t/m 3 jaar: € 0,00

Raadpleeg onze website www.mergelrijk.nl voor praktische informatie en actuele openingstijden.

Met het boeken van de tickets geeft u aan op de hoogte te zijn van zowel onze alsook de RIVM-maatregelen rondom Corona. Deze zijn te vinden op www.mergelrijk.nl,

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!