Kingsize Crash Track

27 apr 2018 vanaf 14.00 uur, Centrum Geleen

STRIJDEN VOOR DE WINST OP DE GROOTSTE STORMBAAN TER WERELD

De Rijksweg in Geleen is met Koningsdag (27-4) het toneel voor opnieuw een spectaculaire attractie. Ditmaal is het Centrummanagement Geleen gelukt om de grootste stormbaan ter wereld te boeken. ‘The Ultimate Survivalbaan’, zoals het 300 meter lange gevaarte officieel heet, heeft nog nooit eerder in Limburg gestaan. Hiermee heeft Geleen opnieuw een primeur te pakken.

The Ultimate Survivalbaan bestaat uit maar liefst 25 springkussens die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. In totaal zullen 32 teams, bestaande uit telkens vier deelnemers, de strijd met elkaar aan gaan. De minimale leeftijd is 12 jaar. Het doel is om de stormbaan zo snel als mogelijk als team af te leggen. In totaal zijn er vijf rondes. Elke ronde bestaat uit meerdere battles, waarbij de winnaar telkens een ronde verder komt. En dat klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is. Het team met de snelste tijd wint uiteindelijk de wedstrijd en mag een jaar lang de titel; 'Kingsize Crash Track-kampioen' dragen. De kosten per team zijn €25,- (excl. transactiekosten).

Op locatie is gezorgd voor een wedstrijdsecretariaat, omkleedruimtes voor zowel dames als heren, voldoende toiletten en een uitgebreide EHBO-post. Douches zijn helaas niet aanwezig. 

Tijdschema Kingsize Crash Track:

  • 16de finale: 14.00 uur
  • 8ste finale: 17.00 uur
  • Kwartfinale: 18.20 uur
  • Halve finale: 19.00 uur
  • Finale: 19.45 uur

Elk team moet zich tussen 12.00 en 13.00 uur melden bij het wedstrijdsecretariaat. 

De Kingsize Crash Track wordt mede mogelijk gemaakt door Centrummanagement Geleen in samenwerking met Sport Vision Geleen.

Vul  je teamnaam en de namen van je drie teamleden in !!!!

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!