Oktoberfeest Heerlen 2018

4 - 7 okt 2018 vanaf 16.30 uur, Paviljoen

Oktoberfeest  Heerlen van donderdag 4 t/m 7 oktober op het Pancratiusplein.

Vrouwen in Dirndls en mannen in Lederhosen - Inhaken aan lange tafels -Meezingen met de Duitse Schlagers en een lekkere pul bier drinken. Dit is zomaar een opsomming van wat u tijdens het Heerlens Oktoberfeest staat te wachten.

Dit jaar vindt het Oktoberfeest Heerlen alweer voor de vierde keer plaats in het geheel in Duitse stijl aangeklede feestpaviljoen op het Pancrtiusplein in Heerlen.
Op het vierdaagse oktoberfeest zullen artiesten uit binnen en buitenland zorgen voor een ongekende Tiroler Oktoberfest Sjtimmung.

 Vrijdag 5 oktober zullen de BLÄCK FÖÖSS voor het eerst in Heerlen optreden, met een concert van 1,5 uur. Met de topformatie TONCA - Ohne Gewähr, Thorsten von Lippe Biesterfeld, Die Wiesn Hammer en DJ Wim Frijns, zullen we alle bezoekers in de juiste stemming brengen. Onze huis DJ's: " die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow " zullen zorgen voor een echte Oktoberfeest-Apres-Ski SJTIMMUNG in de Oktoberfesttent. Het paviljoen opent vrijdag om 16.30 uur en sluit om 01.00 uur.

Zaterdag 6 oktober zullen de Die Nünentaler Schürzenjäger de absolute knaller zijn, onder hun motto: Abschalten Können Sie woanders. Samen met o.a. Die Wiesn Hammer zullen ze zorgen voor een onvergetelijke avond. Het Paviloen opent om 19.00 uur en sluit om 01.00 uur

Tickets zijn verkrijgbaar bij de VVV kantoren in Zuid Limburg en online via www.oktoberfeestenheerlen.nl.

Dagkaarten voor vrijdag kosten € 25,00 
Dagkaarten voor zaterdag kosten € 10 en aan de kassa € 15,00

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!