Pique-nique et Musique

12 jul 2020 vanaf 14.00 uur, Weide van Kaashandel Peerboom

Een muzikale picknick in het zonnige en bourgondische Limburg met ‘du pain, du vin et …. du fromage’.  Kaashandel Peerboom zorgt voor een heerlijk kaasplankje. Cent Mille Chansons zorgt voor de Franse chansons: 'une bonne coopération’. Ook de locatie is magnifique met een prachtig uitzicht over de boerderijen en het idyllische gehucht Ingber, Gulpen.

De prijs is €25 voor twee personen, inclusief kaasplankje en stokbrood. Neemt u uw eigen drankje en plaid/tuinstoel mee?

Enkele dagen voor aanmelding ontvangt u aanvullende informatie over de locatie en het concert. Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn, dan zijn we genoodzaakt een nieuwe datum te plannen. We laten dit uiterlijk zaterdag 11 juli aan u weten via mail en Facebook. Bij vragen kunt u bellen met Mariëlle: 06-301.66050

Graag tot ziens op zondag 12 juli, au revoir!

N.B. In verband met het Corona-virus houden we ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Koppels zitten daarom per twee personen in de wei met anderhalve meter afstand. Er is slechts beperkt toiletbezoek mogelijk.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!