Pique-nique et Musique

23 aug 2020 vanaf 14.00 uur, Weide van Kaashandel Peerboom

De derde en laatste muzikale picknick in het zonnige en bourgondische Limburg met ‘du pain, du vin et …. du fromage’.  Kaashandel Peerboom zorgt voor een heerlijk kaasplankje. Ghislaine Mommer (zangeres) en Clemens Hoffman (piano) zorgen voor de mooiste Franse chansons: 'une bonne coopération’. Ook de locatie is magnifique met een prachtig uitzicht over de boerderijen en het idyllische gehucht Ingber, Gulpen.

Reacties van het publiek: We waanden ons in Frankrijk. En: na lange tijd weer naar een concert, heerlijk buiten in de wei...genoten!

De prijs is €25 voor twee personen, inclusief kaasplankje en stokbrood. Neemt u uw eigen drankje en plaid/tuinstoel mee?

Enkele dagen voor aanmelding ontvangt u via de mail aanvullende informatie over de locatie en het concert. Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn, dan zijn we genoodzaakt het concert te annuleren. Tickli stort dan het geld van de tickets retour. We laten dit uiterlijk zaterdag 22 augustus weten via mail en Facebook. Bij vragen kunt u bellen met Mariëlle: 06-301.66050 of stuur een mail naar: centmillechansons@outlook.com.

Graag tot ziens op zondag 23 augustus, au revoir!

N.B. In verband met het Corona-virus houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Koppels zitten daarom per twee personen in de wei met anderhalve meter afstand. Er is slechts beperkt toiletbezoek mogelijk.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!