Ranzelfestival

14 - 16 sep 2018 vanaf 20.00 uur, Feestpaviljoen

Vrijdag 14 september 2018
Jazeker! 
Rowwen Hèze staat ook dit jaar weer op het Ranzelfestival! Eigenlijk hebben ze geen introductie meer nodig, ze zijn al vaak te gast geweest in Ransdaal. Al jaren staan hun optredens garant voor één groot uitbundig feest. Met grote hits als “Limburg“, “November“, “De Peel In Brand“ en “De Neus Umhoeg“ belooft het weer een top avond te worden!

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Toch heeft deze band het vermogen om ook, wanneer het aanwezige publiek liever luistert of met andere dingen bezig is, de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de tent plat te krijgen.

Zaterdag 15 september 2018
Die Jungen Zillertaler, door hun fans Juzis genoemd, behoren tot de absolute top van de volkstümlichen Alpenpop. Hun shows staan garant voor plezier, veel beweging, pure actie en ontelbare hits. Eigen nummers combineren ze met de bekende Tirolerhits, wat zorgt voor een fantastische sfeer en Tiroler Gemütlichtkeit! Speciaal vanuit het Zillertal reizen zij af naar Ransdaal om er hier een top feest van te maken tijdens het Ranzelfestival!

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!