Ronald Oudmans & Friends

22 Sep 2024 vanaf 14.30 uur, De Kopermolen

Chiaroscuro, soms is het licht, soms is het donker.. Een mooi uiteenlopend veelzijdig programma.

Tijdens dit concert worden vooral werken uit de klassieke romantische periode gezongen van componisten zoals o.a. Bellini, Donizetti en Obradors.

Er is gekozen voor bekende en minder bekende liederen en opera arias, pareltjes uit het eindeloze repertoire.

Ronald wordt aan de piano begeleid door de Franse pianist Pascale Rozier.

Sopraan Danique Paffen, alt violist Genadi Gleizer en actrice Leontien Nelissen zullen ook aan het concert een muzikale en artistieke bijdrage leveren.

Tenor en acteur Ronald Oudmans studeerde zowel zang als toneel in Antwerpen aan het Hoger Instituut voor Dramatische Kunst en aan het conservatorium.

Volgde privé lessen o.a. bij Ans van Dam, Gemma Visser en in Italië, Parma bij Hisako Tanaka en in Genua bij Capucine Chiaudani.

Was werkzaam als acteur en zanger in verschillende theatergezelschappen en televisie producties bij onder meer de KNS  in Antwerpen, Opera Zuid Maastricht , VRT in Brussel en een groot aantal projecten in zowel binnen- als buitenland. In Turkije gaf hij aan professionele zangers lessen in techniek, drama en bewegingsleer en is de laatste jaren ook werkzaam als coach voor klassieke zangers en podiumkunstenaars op internationaal niveau.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen