Vaals Amuseert

20 mei - 5 nov 2017, Vaals Amuse(ert)!

Vaals Amuse(ert)! is een historische & kunstamusewandeling voor iedereen door Vaals en omstreken. U kunt de wandeling dagelijks lopen t/m zondag 5 november 2017. De wandeling heeft een dagvullend programma en vertrek is dan ook bij voorkeur rond 11 uur.

Ook dit jaar is de lusvormige wandeling van ca. 13 kilometer weer bijzonder en verrassend te noemen en voert u langs mooie historische plekken en uitzichten en prachtige verborgen plekjes.

De wandelroute is duidelijk omschreven in het handzame wandelboekje voorzien van foto’s, plattegrond en historische informatie over de amuse locaties die u onderweg aandoet, Kasteel Vaalsbroek, Gasterij Hoeve de Linde, Herberg Oud Holset en Hotel Kasteel Bloemendal.

Tegen inlevering van de bijbehorende vouchers ontvangt u op 3 locaties een heerlijke hartige amuse en bij Gasterij Hoeve de Linde kunt u genieten van een huisgemaakte zoete verleiding.

Het boekje en de vouchers ontvangt u zodra u het ticket inlevert bij Gasterij Hoeve de Linde, Schuttebergsweg 5 of bij de VVV Limburg Winkel, Maastrichterlaan 73, beide te Vaals. 

Tijdens de kunstmaanden van Vaals in juli en augustus zijn er op alle locaties werken te zien van diverse exposerende kunstenaars in het kader van Kunst in Vaals.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!