Vaals Amuseert 2018

4 mei - 4 nov 2018, Vaals Amuse(ert)!

Vaals Amuse(ert)! is een historische & kunstamusewandeling voor iedereen door Vaals en omstreken. U kunt de wandeling dagelijks lopen t/m zondag 4 november 2018. (m.u.v. juli en aug is Hoeve de Linde op dinsdag gesloten)

Ook dit jaar is de rondwandeling van ca. 10 kilometer weer bijzonder en verrassend te noemen en voert u langs mooie historische plekken en uitzichten en prachtige verborgen plekjes. 

De wandelroute is duidelijk omschreven in het handzame wandelboekje voorzien van foto’s, plattegrond en historische informatie over de amuse locaties die u onderweg aandoet, Kasteel Vaalsbroek, Gasterij Hoeve de Linde, Herberg Oud Holset en Hotel Kasteel Bloemendal. 

Tegen inlevering van de bijbehorende vouchers ontvangt u op 4 locaties een heerlijke amuse, de amuses zijn tussen 12.00 en 17.00 uur te verkrijgen op de locaties.

Het boekje en de vouchers ontvangt u zodra u het ticket inlevert bij Gasterij Hoeve de Linde, Schuttebergsweg 5 of bij de VVV Limburg Winkel, Maastrichterlaan 73, beide te Vaals. 

Tijdens de kunstmaanden van Vaals in juli en augustus zijn er op alle locaties werken te zien van diverse exposerende kunstenaars in het kader van Kunst in Vaals.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!