'Vuur Kirchroa, sjpille en zinge'

6 Oct 2024 vanaf 14.00 uur, Feestpaviljoen Kerkrade

Joost Meijs en Marc Hermans bedanken het Ummer d’r Neaver publiek van het eerste uur!

In het eerste weekend van oktober neemt, in een feestpaviljoen op de Kerkraadse Markt, Ummer d’r Neaver na 44 jaar afscheid. Op vrijdag en zaterdag vinden twee (inmiddels vrijwel uitverkochte)afscheidsconcerten plaats.

Op zondag 6 oktober vindt in het feestpaviljoen een bijzonder matineeconcert plaats; een muzikale ode aan Nico Ploum, met als titel 'Vuur Kirchroa, sjpille en zinge'.
Met dit unieke concert bedanken Joost Meijs en Marc Hermans de Ummer d’r Neaver fans van het eerste uur.

De Koninklijke Harmonie St. Philomena zorgt voor de muzikale omlijsting, met medewerking van Joost Meijs en Marc Hermans. En alsof dat nog niet genoeg is, staan ook de solisten FloorBosman en Loek Frohn op het podium!

De presentatie van het concert is in handen van Fer Kousen 🎤🎼

Het matinee begint om 15:00 uur (het paviljoen is open vanaf 14 uur, er zijn geen gereserveerde plaatsten)  en heeft voor de pauze een Italiaans tintje. Na de pauze gaat het dak eraf met hoofdzakelijk Kerkraadse muziek van de hand van Nico Ploum. Niet alleen live gespeeld en gezongen, maar ook vanaf de originele bakelieten 78 toeren platen uit de bijzondere Nico Ploum collectie van Marc Hermans. Meezingen en 'sjtimmoeng' gegarandeerd! 🍕🍝

En het mooiste? Dit unieke concert kost slechts €7,50, inclusief koffie/thee en een lekker stuk Limburgse vlaai van de Kerkraadse bakker Frans Voncken. Kom dus gezellig naar het feestpaviljoen op de Markt en geniet van dit onvergetelijke afscheid. Tot dan! 🎉🍰☕

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen