Familiepark Mondo Verde 2024

10 Nov 2023 - 10 Nov 2024, Familiepark Mondo Verde

Familiepark Mondo Verde
Dieren, attracties en de mooiste tuinen van over de hele wereld. Ontdekjouw wereld in Mondo Verde in 1 dag!

All-inclusive
Wanneer jij Mondo Verde bezoekt, eet en drink jij heel de dag onbeperkt. Super toch? Je hebt keuze uit de volgende eet- en drinkwaren: friet, snacks, verschillende belegde broodjes, pasta met verschillende sauzen, soepen, warme dranken, slush-ijs en ranja. 

Dieren
In Mondo Verde zie jij verschillende dieren van over de hele wereld. Je krijgteen geweldige verwelkoming door het getrompetter van de verschillende kraanvogels en je loopt langs Panters en Alpaca’s. Daarnaast ontmoet jij ook de Tropische vogels, Afrikaanse witte leeuwen, Bengaalse tijgers, kamelen, Hudson Bay Wolvenen nog vele andere prachtige dieren. Genoeg te ontdekken dus.

Wereldtuinen
Altijd al een wereldreis willen maken? Door een bezoek aan Mondo Verde, wandel jij in verschillende landen, zoals Japan, China, Engeland, Italië en nog vele anderen. Je waant je in het buitenland door de vele bloemen en planten. Natuurlijk zie jij ook typische bezienswaardigheden die de landen kenmerken.

Attracties
Beleef samen een topdag door na het zien van de vele dieren en wereldtuinen, een rondje te maken in één van de attracties. Ga samen in de Achtbaan, zweef mee in de Zweefmolen, of trek jij jouw zwemkleding aan en ga jein de Pirate Splash?

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen