Openluchttheater Valkenburg presenteert Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show

28 Jul 2024 vanaf 20.30 uur, Openluchttheater ValkenburgOpenluchttheater Valkenburg

Ich kom bald wieder! 

Dat hij terug zou komen beloofde Hanssi vorig jaar aan het einde van zijn succesvolle optreden in ons theater al. En hij houdt woord want Heidischei Bumbeidschi nog aan toe de reincarnatie van zowat alles wat Duitse Schlagers zo aanstekelijk maakt komt terug!  

Dus Lass die Sonne in dein Herz want het wordt weer Zeit zum kuscheln onder muzikale leiding van Hanssi Kaiser! 

Bij Duitse Schlagers denken veel mensen aan lange tafels, feesttenten en Oktoberfest taferelen. Maar niet de Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show. In een absolute hommage en eerbetoon aan de originele Duitse Schlager brengt Hanssi Kaiser alle bekende en minder bekende Duitse Schlager Hits van welheer.  

Schlagers van Udo Jürgens, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Marianne Rosenberg, Heino en onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Ich bin wie du” maar ook de minder bekende nummers zoals “Uber 7 Brücke”, “Ein Bett im Kornfelt” en “Du bist viel zu schon” passeren de revue.  

Geen lange tafels maar de intieme sfeer van het openluchttheater waarin het podium weer wordt omgetoverd tot een plek die een uniek tijdsbeeld geeft van de gouden jaren van de Duitse Schlagers. De tijden van de ZDF Hitparade in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw zullen herleven.  

U bent van harte uitgenodigd voor deze onnavolgbare ‘Reise in die Vergangenheit’. Maar let op: meezingen verplicht!

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen