Openluchttheater Valkenburg presenteert Her Majesty - San Francisco City Trip

26 Jul 2024 vanaf 20.30 uur, Openluchttheater Valkenburg

Her Majesty behoort zonder twijfel tot één van de lievelingen van ons openluchttheater. Virtuoze muzikanten die met steeds een nieuw programma ‘de tent’ uitverkopen, dat zien we graag. Vorig jaar betoverde Her Majesty drummer/zanger Bauke Bakker ons met zijn ode aan Sting. Dit jaar is het dus weer de hoogste tijd voor een majestueuze terugkeer, in vol ornaat, van de koningen van de samenzang. Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de mannen van Her Majesty in hun nieuwe programma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig. De stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Dat wordt dus een heerlijke avond met muziek, aangevuld met projecties, van onder meer Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby, Grateful Dead, Jefferson Airplane en andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden.

“Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.” (de Volkskrant)  

gitaar en zang: Jelle Paulusma en Theo Sieben | gitaar, toetsen en zang: Paul Bond | bas en zang: Dirk Schreuders | drums en zang: Bauke Bakker

Dagblad van het Noorden: 
“Muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Alles messcherp. Bloedstollend mooi.”  

De Stentor: 
“Extreem goede band met superieure stem- en instrumentbeheersing. Verbluffend.”

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen