Soul Party Auberge de Rousch met Lois Lane

23 - 24 Nov 2024 vanaf 20.00 uur, Auberge de Rousch

Dit wordt een hele speciale Soulparty, na onze eerste twee Soulparty's in Hoensbroek bij Amicitia. Gaan we nu een special edition organiseren in Heerlen bij Auberge de Rousch. Nu in 1 grote zaal met meer ruimte in een totaal andere setting. Maar Amicitia blijft nog altijd op onze agenda staan!

VJ Arno Krijnen is ook weer bij met zijn prachtige videoclips, daarnaast was de Soulband Somethin' Fresh een groot succes in april. Dus ook hen weer gecontracteerd om er een fantastische avond Soulparty van te maken.

Maar om de avond echt speciaal te maken hebben we een hoofdact die iedereen met muziek in hun hart uit deze tijd helemaal zal verblijden. We hebben de zusjes Klemann van Lois Lane kunnen contracteren om deze avond heel speciaal te maken.

We hebben een betaalde garderobe, dus ook bewaakt voor slechts €1.00 per jas. Er is voldoende gratis parkeren op het terrein zelf. 

Bij binnenkomst ontvang je een gratis To the max Event shotje, die kun je ook los kopen bij de ingang van de zaal voor slechts €1.00 per stuk. Contante betaling, maar ook pinnen is mogelijk.

We hebben extra licht in de zaal en het geluid wordt ook verdeeld bij het podium en verder achter in de zaal. Drank en eten wordt verzorgd door Auberge de Rousch.

 

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen