Soul to the Max Amicitia

7 - 8 Dec 2024 vanaf 20.00 uur, Amicitia

Zaterdag 7 december organiseert SoultotheMax alweer haar derde Soulparty in Hoensbroek in Amicitia, een jaar na de eerste party. De entree is inclusief een Soul to the Max shotje.

We hebben de beschikbaarheid over 2 zalen en het café, waarvan er in de benedenzaal een live optreden plaatsvindt van de band “GROOVE UNLIMITED” met ondersteuning van onze VJ ARNO KRIJNEN. 

De andere DJ kennen jullie van de soulavonden in Kasteel Hoensbroek en van onze eerste twee edities: JOS THE SOULFREAK. Jos deelt zijn speeltuin met een andere bekende DJ...

Deze bekende is afkomstig uit Heerlen: WIM FRIJNS, eigenaar van de Zwevende Hemel in het hartje van Heerlen. Tegenwoordig bekend van RTV Parkstad, maar zijn roots liggen toch zeker bij Soul, disco en RnB. Een man die altijd de Partymodus aan heeft staan, waar hij ook draait. Bij ons draait Wim samen met Jos the Soulfreak in de bovenzaal, die nu maximaal vergroot is. Dus ruimte zat voor lekker te dansen en genieten.

We gaan nu ook gebruik maken van het café, direct na de ingang hebben we DJ FUNKEY R. uit Geleen. Roy Chamberlain is dit jaar al toe aan zijn jubileum van 10 jaar Soulparty's in het Reünie-gebouw. Een echte rot in het vak dus, we zijn ook blij dat hij  het feest compleet maakt.

Deze avond staat in het teken van de lekkerste SoultotheMax, Disco, Funk & R&B. 

De soulband "GROOVE UNLIMITED", die maar liefst uit 9 personen bestaat, zal jullie zeker laten swingen op de heerlijke muziek uit de 70's & 80's! 

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, zowel Soulfood VAN SHABBA SATÉ als het traditionele food is verkrijgbaar.

Amicitia is gelegen aan de Markt 9 te Hoensbroek. Gratis parkeren kan op de Markt. De entree is aan de voorkant via het café en herkenbaar aan de feestelijke uitstraling en swingende muziek. 

De entree is reeds overkapt en mocht er regen voorspelt worden, dan zorgen wij voor extra partytenten voor de wachtenden voor minimaal ongemak. Mocht binnen de airco het niet bij kunnen houden hebben we grote ventilators achter de hand.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen