Rondleiding Ronald McDonald Kindervallei

3 Feb 2023 - 28 Nov 2024, Kindervallei

Midden in het prachtige Geuldal in Houthem St. Gerlach ligt de Kindervallei, gerealiseerd naar een ontwerp van de befaamde Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.

De Kindervallei is een vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, bestemd voor gezinnen met een zorgintensief kind.

Bij aankomst word je ontvangen met een kop koffie/ thee en heerlijke Limburgse vlaai. Je krijgt bij dit ontvangst interessante informatie over de organisatie Kindervallei en over de ontwerper Friedensreich Hundertwasser.

Vervolgens bekijk je, onder begeleiding van een gids, het gebouw in een groepje van 11 personen. De gids attendeert je met bijzondere wetenswaardigheden op facetten van het gebouw die tekenend zijn voor de architectuur en de visie van Hundertwasser. Zo zie je in de praktijk terug wat in de inleiding is verteld.

De kosten van de rondgang, inclusief de koffie/thee en vlaai, bedragen € 16,- per persoon. Dit bedrag staat voor een belevenis volle rondleiding en voor een prachtige bijdrage aan vakanties voor gezinnen met een zorgintensief kind. Voor een goede doelen organisatie is dat zeer waardevol.

Nb: Buiten deze rondgang is de Ronald McDonald Kindervallei niet openbaar toegankelijk terrein, dit uit respect en privacyoverweging van deze bijzondere doelgroep.

Tick Me!

Abonnez-vous à la Newsletter de Tickli et restez informé !

Gérer vos préférences