Sittardse Brandslang

1 janv. 2020 - 30 déc. 2021, Sittard

Reserveer hier uw Sittardse Brandslang arrangement, de gezellige kroegentocht in het historische centrum van Sittard. Slechts een aantal steden in Nederland heeft een officiële ‘Brandslang’. Deze ‘slang’ wordt gevormd door horecagelegenheden die – hoe kan het ook anders – Brand bier schenken. Het is een bijzondere samenwerking van horecagelegenheden die garant staan voor goed gastheerschap, liefde voor het vak en een sfeervolle ambiance. De locaties lenen zich prima voor een oergezellige kroegentocht met familie, (sport)vrienden of de personeelsvereniging.

Het standaard arrangement is inclusief 5 Brand Pilsener (of fris), 5 borrelsnacks, diverse Oudhollandse gezelschapsspellen en een wandelroute door de historische binnenstad van Sittard.Daarnaast kan gekozen worden voor een Sittardse Brandslang speciaal variant. Hierbij ontvangt u op iedere locatie geen Brand Pilsener, maar een Brand speciaal bier. De Sittardse Brandslang is dagelijks te lopen, tijdens actuele openingstijden van de horecagelegenheden.

Na aankoop ontvangt u direct per e-mail uw voucher. Hierop staan eveneens de openingstijden vermeld van de horecagelegenheden. Daarnaast ontvangt u in een aparte e-mail van Visit Zuid-Limburg de routebeschrijving en scorekaart.

De Brandslang Sittard is te lopen van donderdag t/m zondag (let op openingstijden)
Op aanvraag kunnen groepen vanaf 10 personen de Brandslang ook op maandag t/m woensdag lopen.
Stuur uw aanvraag naar sittard@visitzuidlimburg.nl

Let wel, enkele data uitgezonderd:  zoals de kinderoptocht, carnaval, Sint Joep (19 maart), oktoberfeesten, 1e en 2e Kerstdag, Oud- en Nieuwjaarsdag.

Tick Me!

Abonnez-vous à la Newsletter de Tickli et restez informé !